Ainutlaatuisuus

Olemme Iso-Britannian ensimmäinen ravintomuotoisten FOOD-GROWN® ravintolisien valmistaja ja uskomme, että lähestymistapa ravinnon täydentämiseen on ylivoimainen; keskitymme siihen, miten ravinteet saapuvat elimistöön. Markinnoilla on useita, korkeita ravintoainepitoisuuksia sisältäviä tabletteja, mutta ravintomuotoiset FOOD-GROWN® ravintolisät on valmistettu ainutlaatuisella menetelmällä, jossa tärkeät ravintoaineet lisätään ja kasvatetaan oikeassa täysravinnossa. Tämän ansiosta elimistö imeyttää ravintoaineet aivan kuin se imeyttäisi ne hedelmistä tai vihanneksista.

Tehokkuus

Koska tuotteidemme sisältämät ravintoaineet saapuvat kehoon elävässä raakaruoassa kasvatettuina, ne sisältävät usein pienempiä ravintoaineiden pitoisuuksia kuin tuotteet joissa ravintoaineet esiintyvät eristettyinä. Miksi näin on parempi? Siksi, että ravitsemuksen ravintolisillä täydentämisen hyödyt saadaan vain niistä ravintoaineista, joita elimistö voi metaboloida, ei niinkään niistä jotka poistuvat hyödyntämättöminä elimistöstä. Synteettiset mega-annokset tiettyjä vitamiineja, jotka päätyvät suoliston käsiteltäväksi yhdellä kertaa, ovat elimistölle vaikeasti imeytettävissä kokonaisuudessaan. Ravintomuotoiset FOOD-GROWN® ravintolisät etenevät elimistössä helpommin kohti määränpäätään. Näin saavutetaan haetut edut ilman, että siihen tarvittaisiin vaikkapa erittäin vahvaa, 100 milligramman annosta kemiallisesti eristettyä riboflaviinia. Esimerkkinä tutkimuksessa* havaittiin, että ravintomuotoinen FOOD-GROWN® C-vitamiini oli biosaatavuudeltaan yli 1201% eristettyä askorbiinihappoa parempi.

Tutkimukset

Yli 50 riippumatonta tutkimusta tukevat väittämiämme ja useat vaikutusvaltaiset asiantuntijat ja terapeutit pitävät ravintomuotoisia FOOD-GROWN® ravintolisiä tehokkaimpina tuotteina omilla osa-alueillaan. Lisäksi meillä on lukuisia asiakkaita ja ravintoterapeuttien asiakkaita jotka käyttävät tuotteitamme koska he tuntevat ja tunnistavat ravintomuotoisten FOOD-GROWN® tuotteiden vaikutuksen omaan hyvinvointiinsa.

*J.A. Vinson, Bioavailability of Vitamin C, P1, 1991

 
 

"Human physiology will always be able to distinguish between vitamin C in synthetic form and that from an orange"

Dr Albert Szent Györgyi, MD, PhD, Nobel laureate