Ravitsemus muutti elämäni. Kärsin kroonisesta endometrioosista jo parikymppisenä ja jokainen kuukausi oli kivun siivittämä. Tilannetta pahensi se, että lääkärini sanoi, että en voisi koskaan saada lapsia. Hakeuduin naisten terveyteen erikoistuneen ravintoterapeutin luo. Kuuntelin. Muutin ruokavalioni. Koko elämäni muuttui.

Olen nyt kolmen lapsen äiti.

Viimeisten 15 vuoden ajan olen omalla ravitsemusosaamisellani auttanut muita naisia terveyteen liittyvissä haasteissa, hedelmällisyydestä stressiin ja vaihdevuosien oireisiin. Aloitin urani ravintoterapeuttina arvostetulla lontoolaisella vastaanotolla, jonka jälkeen työskentelin muutamien Euroopan suurimpiin lukeutuvien ravintolisien kehityksen parissa.

Seitsemän vuoden intensiivisen tutkimustyön jälkeen havahduin ravintomuotoisten Food-Grown (®) ravintolisien periaatteisiin ja hyötyihin; siihen miten tärkeät ravinteet elävään ravintoon yhdistettynä ja siinä kasvatettuna muodostavat ravinteikkaita kokonaisuuksia jotka keho voi imeyttää ja ottaa käyttöönsä tehokkaasti.

Käyttämällä vain laadukkaimpia raaka-aineita sekä oireiden syihin eikä vain itse oireisiin kohdentuvaa Food-Grown(®) valmistustekniikkaa ja ravinteiden yhteenkoostamistapaa, kehitin ravintolisäsarjan joka haastoi ja muutti alaa paremmaksi.

Siitä alkaen kun Wild Nutrition perustettiin viisi vuotta sitten, olemme yhdessä tiimini kanssa työskennelleet satojen naisten kanssa, jotka ovat selättäneet naisten terveyteen liittyviä haasteita. Lukuisat naiset ovat kokeneet parannusta jaksamisessaan, mielialassaaan, nukkumisessaan ja yleisessä hyvinvoinnissaan.

Toivon, että tuotteemme voivat auttaa myös sinua.

Henrietta Norton Signature

Henrietta Norton BSc Dip NT, Founder