Total Cleanse Puhdistusohjelma – Wild Nutrition Finland
Total Cleanse Puhdistusohjelma
 
 
 

Total Cleanse Puhdistusohjelma

 
 

Tervetuloa tutustumaan Wild Nutritionin Total Cleanse –puhdistusohjelmaan!

Total Cleanse on 28 päivää kestävä, naisille suunnattu puhdistusohjelma. Sen on kehittänyt Henrietta Norton, erityisesti naisten ravitsemukseen erikoistunut ravintoterapeutti. Norton on työuransa aikana nähnyt, kuinka puutteellisesti toimiva kuonanpoisto voi aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, allergioita, depressiota, ahdistuneisuutta sekä iho-ongelmia. Kuona-aineiden kertyminen elimistöön voi olla myös hedelmällisyyteen liittyvien ongelmien ja jopa monien rappeuttavien pitkäaikaissairauksien taustalla.

Tähän haasteeseen Henrietta halusi kehittää Total Cleanse –puhdistusohjelman. Se on tehokkaampi kuin perinteiset detox-kuurit ja mehupaastot, jotka usein tarvitsevat ammattilaisen tuen turvalliseen toteutukseen. Total Cleanse –ohjelma ei vaadi kovaa itsekuria tai nälän näkemistä. Paastoamisen sijaan ohjelma perustuu toimiviksi osoitettuihin ravintoaineisiin, jotka vaikuttavat solutasolla, saavat aikaan pysyviä tuloksia ja vahvistavat sekä kehon että mielen tasapainoa.

Olitpa minkä ikäinen tahansa, Total Cleanse –ohjelma tarjoaa mahdollisuuden rakentaa vakaa pohja terveydellesi.

Puhdistuskuurit luovat terveydelle hyvän perustan ja sellainen voidaan toteuttaa mihin tahansa aikaan vuodesta.

Perinteisissä terveysopeissa kuten ayurvedassa ja kiinalaisessa lääketieteessä vuodenaikojen vaihtumista pidetään erityisen otollisena ajankohtana puhdistuskuurille.

Myös Wild Nutrition suosittelee elämään sopusoinnussa vuodenaikojen kanssa ja hyödyntämään Total Cleanse –ohjelmaa eri vuodenaikojen alussa.

Huhti/toukokuu

Keväinen puhdistuskuuri maksimoi energiantuotannon ja vireyden.

Syyskuu/Lokakuu

Syksyllä toteutettu puhdistuskuuri valmistaa elimistön talvikuukausien varalle, tukien elimistön korjautumista ja ravinteiden varastoimista.

Tammikuu/helmikuu

Talvella puhdistuskuurin tueksi suositellaan kevyitä, lämpimiä aterioita tukemaan kehon syvää uudistumista.

Ruoansulatusjärjestelmällämme on terveyden kannalta keskeinen rooli, koska se pilkkoo ja imeyttää ruuasta saamamme ravinteet. Ruoansulatusjärjestelmä osallistuu myös kuona-aineiden poistamiseen kehosta yhdessä munuaisten, keuhkojen ja ihon kanssa. Terveellinen puhdistuskuuri tarvitsee tuekseen terveen ruoansulatuksen. Siksi Total Cleanse –ohjelma sisältää keskeisiä ruoansulatusta tukevia yrttejä, kuten punajalavankuorta, omenan pektiiniä ja monipuolisia, terveydelle hyödyllisiä bakteerikantoja.

Mitä voit odottaa Total Cleanse –ohjelmalta?

Saat huolella suunnitellun päiväohjelman sekä ruokavalio-ohjeet ja jopa valmiin ostoslistan kauppareissua varten.

Lisäksi ohjelmassa keskitytään mielen puhdistamiseen sekä liikunnan ja levon tarpeeseen puhdistuskuurin aikana.
Saat myös elämäntapavinkkejä, joita kannattaa noudattaa kuurin jälkeenkin.

Total Cleanse paketti sisältää kolme kehon puhdistusta tukevaa ravintolisää:

Total Cleanse Complex: Kehon luontaista puhdistusta tukemaan kehitetty monivitamiinivalmiste sisältää monipuolisen yhdistelmän ravintomuotoisia Food-Grown® vitamiineja ja kivennäisaineita, aminohappoja, yrttejä ja täysruokaa.

Antioxidant Boost: Sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinnetiheää täysruokaa ja yrttiuutteita, jotka on koottu yhteen optimoimaan elimistön antioksidanttisuojausta. Antaa lisätukea immuunijärjestelmälle.

Balance Multi Nutrient: Vitamiineja ja kivennäisaineita, yrttejä ja täysruokaa sisältävä tuote sopii erinomaisesti tukemaan kehon energiantuotantoa. Lisäksi se auttaa sopeutumisessa stressaavaan elämänvaiheeseen, sillä se sisältää poikkeuksellisen vahvat pitoisuudet B-vitamiineja sekä adaptogeeneja.

Ota askel kohti kevyempää oloa!

 

Lue lisää: